Hava Durumu

Reza Zarrab'ın avukatı karara itiraz edecek

İşadamı Reza Zarrab'ın, avukatı Benjamin Brafman, Zarrab'ın kefaletle serbest bırakılma başvurusunun geri çevrilmesinin hayal kırıklığı yarattığını belirterek karara itiraz edeceklerini söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reza Zarrab'ın avukatı karara itiraz edecek
Kara para aklama, dolandırıcılık ve İran'a uygulanan yaptırımları delme suçlamaları ile ABD'nin New York kentinde tutuklu olarak yargılanan işadamı Reza Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman, davaya bakan Yargıç Richard Berman tarafından kefalet talebinin reddedilmesini değerlendirdi. Verilen kararla hayal kırıklığına uğradıklarını belirten Avukat Brafman, “Yargıç Berman'ın kararıyla derin bir hayal kırıklığına uğradık. Ancak, masum olduğuna kesinlikle inandığımız Sayın Zarrab savunmayı sürdüreceğiz" dedi. Brafman, karara itiraz edeceklerini ve temyize başvuracaklarını söyledi.

Reza Zarrab'ın, kefaletle serbest kalma talebinin Yargıç Richard Berman tarafından geri çevrilmesi ABD medyasında da geniş yankı uyandırdı. Amerikan gazetelerinin ınternet sitelerinde haber, “Para özgürlüğü satın alamadı" başlığıyla duyuruldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.