Hava Durumu

Rıdvan Dilmen: Başakşehir büyük takım değil!

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Başakşehir'i 2-1 yendiği mücadeleyi değerlendirdi. Dilmen, "Başakşehir büyük bir takım değil. 3 senedir şampiyonluğa oynuyorlar, 3 bin kişi maçına gitmiyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2019 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rıdvan Dilmen: Başakşehir büyük takım değil!

Beşiktaş, Süper Ligin 28. haftasında lider Medipol Başakşehir'i 2-1 yendi. Rıdvan Dilmen, NTV'de karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen, "Bazıları teknik direktörün takım için önemi %20 der, bazısı %80 der. Bana göre önemi %100'dür. Şenol hoca, rakip analizini iyi yapamamış. Ardından hamlede bulundu. Atiba, Medel ve Dorukhan orta sahası ile oynadığında ben kaleci Karius'u göremedim bile." diye konuştu.

"BÜYÜK KULÜP OLMAK FARKLI BİR ŞEY"

Dilmen, "Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Medipol Başakşehir, büyük bir kulüp değil. Harika yönetiliyor, Abdullah Avcı çok iyi yönetiyor. Bu takımı yönetmek kolay değildir. Ancak bu maçı bugün kim yönetti? Beşiktaş taraftarı... Bırakmadı maçı. 2-1 oldu, skoru korudular. Başakşehir'in kültürü, İBB'den geliyor. Taraftarına, formasına saygı duyuyorum ama büyük kulüp olmak farklı bir şey. 3 senedir şampiyonluğa oynuyorlar, 3 bin kişi maçına gitmiyor." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.