Hava Durumu

Rıdvan Dilmen: Türk futbolunu katlettiler

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, "Ramazan günü söylüyorum. Allahınızı Peygamberinizi seviyorsanız Türk futbolundan uzaklaşın. Milleti sokağa dökeceksiniz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2019 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rıdvan Dilmen: Türk futbolunu katlettiler

Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor- Galatasaray maçı sonrası NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUNUZ?"

Dilmen, "34 haftalık periyotta şampiyon olan da, küme düşen de bir şekilde hak etmiştir ama TFF, insanları yaralıyorsunuz, vicdanlarına zarar veriyorsunuz. Ben VAR hakemi olsaydım, Emre Akbaba'nın pozisyonunda faulü verirdim ama kırmızı nereden çıktı kardeşim? Bu nasıl bir şey, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Bu maçı Başakşehir böyle kazansaydı ne olurdu?" dedi.

"TÜRK FUTBOLUNU KATLETTİLER"

Dilmen, "Bana onu bunu anlatmayın, MHK'yı falan da suçlamayın. Orada ben de olabilirdim. Mustafa Çulcu ve ekibi, Türk futbolunu katlettiler. İnsanların sinirini bozdular. Dünyada adil olmayan tek oyun Türkiye'de oynanıyor. Ramazan günü söylüyorum. Allahınızı, Peygamberinizi seviyorsanız Türk futbolundan uzaklaşın. Ayıptır ya. Ben futbol konuşarak izleyiciye saygısızlık etmiş olurum. Uzak durun Türk futbolundan. Milleti sokağa dökeceksiniz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.