Hava Durumu

Rihanna öyle bir kıyafet giydi ki!

Son dönemde aldığı kilolarla dikkat çeken Rihanna, sütyensiz giydiği elbiseyle olay oldu. Rihanna'nın göğüslerini gören "Füze gibi durmuş" yorumunu yapmadan edemedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2017 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2017 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rihanna öyle bir kıyafet giydi ki!

Rihanna, uzun bir bekleyişten sonra nihayet yeni kozmetik markasını piyasaya sürdü. Dün lansman yemeği düzenleyen şarkıcı, yeni ürünleri kadar kıyafetiyle de gündemdeydi...

SÜTYENSİZ GİYDİĞİ ELBİSESİYLE OLAY OLDU

Rihanna, 'New Yok Moda Haftası'nda yeni çıkardığı markası Fenty'nin lansmanını gerçekleştirdi. Kozmetik sektörüne hızlı bir giriş yapan başarılı şarkıcı, markası konusunda fazlaca iddialı. Tanıtım gecesi için tercih ettiği kombiniyle nefes kesen Rihanna, tüm bakışları üzerinde topladı! Sarı ve önden bağlamalı bir bluz giyen yıldız, sütyen giymedi.

GÖĞÜSLERİ GÜNDEM OLDU

Sosyal medya, dün tüm gün Rihanna'nın göğüslerine odaklandı ve her şeyi bir kenara bırakıp ünlü şarkıcının göğüslerini konuştu. Kimi göğüslerine estetik yaptırıp dikleştirdiğini söylese de, kimi de yeni sezonda sıkça karşımıza çıkacak olan füze sütyen taktığını tartıştı...

YIRTMACIYLA BACAK ŞOVU YAPTI

Cesur üst seçimini derin yırtmaçlı sarı eteğiyle kombinleyen melez güzel, taşlı ve bağlamalı ayakkabılarıyla dikkat çekti. Yırtmacıyla adeta bacak şovu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.