Hava Durumu

Rıza hocadan Bursaspor'un yeni yıldızına övgü

Eski öğrencisi Del Valle hakkında Bursa Hakimiyet’e birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Çalımbay, “Bana göre topla onun süratine ulaşabilecek bir oyuncu yok. Bursaspor çok iyi bir oyuncu transfer etti” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rıza hocadan Bursaspor'un yeni yıldızına övgü
ÇOK ÜZGÜNÜZ

Bursaspor geçen sezonu Kasımpaşa’da kiralık geçiren Del Valle ile anlaşma sağlarken, Venezuelalı futbolcuya eski teknik direktörü Rıza Çalımbay’dan övgü dolu sözler geldi. Del Valle’yi yere göğe sığdıramayan Çalımbay Bursa Hakimiyet’e yaptığı özel açıklamada, “Bursaspor çok iyi bir oyuncu transfer etti. Biz küçülmeye gittiğimiz için onu kadromuzda tutamadık. Bu nedenle çok üzgünüz. Beklemesini bekledik ama o beklemedi. Sağlık olsun. Bursaspor’a çok faydalı olacaktır” diye konuştu.



BÜYÜK İŞLER YAPAR

Del Valle’nin çok iyi bir karaktere sahip olduğuna vurgu yapan Çalımbay, “Mükemmel bir insan. Ben Bursa’da bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bursaspor’da çok büyük işler yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Del Valle’nin oyun sistemi hakkında da bilgiler veren Rıza Çalımbay, “İki ayağını da çok iyi kullanıyor. Orta yapma ve şut çekme becerisi çok yüksek. Bana göre topla onun süratine ulaşabilecek bir oyuncu yok. Hatta onun Türkiye’de geçemeyeceği adam bulunmuyor” dedi. Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.