Hava Durumu

Roberto Carlos geri döndü

Sivasspor Kulübü, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra dünyaca ünlü isim Fenerbahçeli eski futbolcu Roberto Carlos ile resmen anlaştı. Sivasspor'un yeni teknik direktörü Carlos'un sözleşmesi 1+1 yıllık.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Roberto Carlos geri döndü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktörlük teklifinde bulunduğu Brezilyalı Roberto Carlos ile prensipte anlaşmaya vardı. Carlos'un, kırmızı-beyazlı ekiple 3 Haziran'da sözleşme imzalaması bekleniyor...

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi Makhachkala'da sportif direktör olarak görev yapan Carlos ile prensipte anlaşma sağladı.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Carlos'un, 2 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde uçakla Sivas'a gelmesi bekleniyor. Carlos'un, 3 Haziran Pazartesi günü saat 13.00'te 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirilecek törende Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Sivasspor, Rıza Çalımbay ile yollarının ayrılmasının ardından Roberto Carlos'a teknik direktörlük teklifinde bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.