Hava Durumu

Roman şov sürüyor! 13-0

2. Amatör Küme 4. Grup'ta bu sezon gözünü şampiyonluğa diken Romanspor, Kumyakaspor'u Hasan Alper (6), Hakan Dağdelen (4), Hasan Alataş, Oğulcan Pekdağ ve Ahmet Bur'un attığı gollerle 13-0 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Roman şov sürüyor! 13-0

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

ETKİLİ BAŞLADI

Bu sezon mücadele ettiği grubuna fırtına gibi bir başlangıç yapan ve şimdiden 2. Amatör Küme'nin fark yaratan takımlarından biri haline gelen Romanspor, 6. haftada karşılaştığı Kumyakaspor'u rahat geçti. Kırmızı Beyazlılar baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 13-0 kazandı ve zirve yürüyüşünü sürdürdü. Atıcılar-2 Sahası'nda oynanan müsabakanın ilk yarısına hücumda etkili ve bol pozisyon bularak başlayan Kırmızı Beyazlılar, Hasan Alper (3), Ahmet Bur, Hakan Dağdelen'in (2) golleriyle 6-0 önde tamamladı.

GOLLER ART ARDA

Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyundan kopmayan ve aynı disiplinli futbolunu devam ettiren Romanspor, Hasan Alper (3), Hakan Dağdelen (2), Hasan Alataş ve Oğulcan Pekdağ ile 7 gol daha bularak mücadeleden 13-0 galip ayrılmayı başardı. Romanspor aldığı bu zaferin ardından şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı ve ligde puanını 15'e yükseltip liderliğini perçinledi. Sahadan puansız ayrılan Kumyakaspor ise 6 maç sonunda 4 puanda kaldı ve ligde kendisine 8. sırada yer buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.