Hava Durumu

Romanların kavgasında kan aktı:1 ölü

ESKİŞEHİR’de Roman vatandaşlar arasında çıkan silahlı kavgada 14 yaşındaki Onur Özaslan av tüfeğiyle öldürüldü, 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Romanların kavgasında kan aktı:1 ölü

Olay saat 12.30 sıralarında Gazipaşa Mahallesi Menekşe Sokak’ta meydana geldi. Uzaktan akraba oldukları belirtilen iki grup arasında belirlenemeyen bir nedenle  tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda 14 yaşındaki Onur Özaslan, 38 yaşındaki Cennet Alçay, 27 yaşındaki Kenan Yazıkoğulları ve 46 yaşındaki Hasan Hüseyin Küçükoğlu çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı.

Yaralılardan Onur Özaslan ve Cennet Alçay yakınları tarafından otomobille yakındaki Eskişehir Özel Sakarya Hastanesi’ne kaldırılırken, Hasan Hüseyin Küçükoğlu ile Kenan Yazıkoğulları da ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

ONUR KURTARILAMADI

Göğsünden vurulduğu belirtilen Onur Özaslan Özel Sakarya Hastanesi’ndeki doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Cennet Alçay da Özel Sakarya Hastanesi’nden Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Cennet Alçay, Hasan Hüseyin Küçükoğlu ve Kenan Yazıkoğulları’nın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 6 kişinin gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.