Hava Durumu

Romanspor'a bayram morali

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, AK Parti Bursa İl Başkanvekili Mustafa Sayılgan ve Zafer Spor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez Romansporlu çocuklarla bir araya gelerek maç yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Romanspor'a bayram morali

HEYECAN YAŞANDI

Romanspor'un altyapısında olan 20 çocuk, bayram arifesinde büyük mutluluk yaşadı. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, AK Parti Bursa İl Başkanvekili Mustafa Sayılgan ve Zafer Spor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez Zafer Spor Tesisleri'nde Romansporlu çocuklara bir araya gelerek beraber sportif ısınma yaptılar, ardından da zevkli bir maç yaparak Romansporlu altyapı çocuklarının futboldaki heyecanlarına ortak oldular.

"ROMANSPOR DEĞERLİMİZ"

Roman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için hayata geçirilen kulübün kurulmasında ve altyapı çalışmalarında İl Müdürlüğü olarak destek verdiklerini belirten İl Müdürü Şahin, "2014 yılında dünyada ilk Roman Spor Kulübü Bursa'da kuruldu. Futbolun yanı sıra, atletizm, yüzme, voleybol ve tenis branşlarında hizmet veren kulübümüz, İl Müdürlüğümüzün işbirliğiyle Roman vatandaşlarımızın çocuklarını sporla ileriye taşıyor. Çocuklarımızı sporla daha güçlü kılmak için tesislerimizin kapılarını açık tutuyoruz" dedi.

"SPORU ÖNEMSİYORUZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise, "Bugün Romansporlu çocuklarla bir araya geldik. Bu buluşma ve bayramlaşma programını yapan ve bizi sizlerle bir araya getiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin'e teşekkür ediyorum. Sporu ve Roman kardeşlerimizi önemsiyoruz. Çocuklarımızın alkol ve uyuşturucu gibi kötülüklerden uzak durması için sporun faydalı olacağına inanıyoruz. Spor yapan çocuklarımız her türlü kötülükten korunuyor ve spor yoluyla sosyalleşip kardeşlik duyguları artıyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.