Hava Durumu

Romeo ve Juliet İstanbul izleyicisi ile buluştu

Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’, Shakespeare’in oyunu Romeo ve Juliet ile İstanbul’da tiyatro severlerin karşısına çıktı. Büyük beğeni toplayan oyunu izleyenler arasında tiyatro dünyasının ünlü isimleri de vardı. 

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Romeo ve Juliet İstanbul izleyicisi ile buluştu
Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’nun 2016-2017 sezonunda sahneye koyduğu William Shakespeare’in Romeo ve Juliet isimli oyunu büyük ilgi görüyor. Bursalı izleyicilerin beğenisini kazanan oyun İstanbul’da da sahnelendi. Shakespeare’in klasik oyununa farklı bir yaklaşım getiren Romeo ve Juliet’in İstanbul galası Moda Sahnesi’nde yapıldı. Büyük ilgi gören galaya Mert Fırat, Yosi Mizrahi, Gülriz Sururi, Şebnem Köstem, Tilbe Saran, Bennu Yıldırımlar, Betin Balay, Mirza Metin, Sermet Yeşil, Yiğit Sertdemir gibi ünlü isimler de katıldı.

Sadece kült bir aşk hikâyesi değil, her zaman günümüzü yansıtacak kadar güncel olmayı başarmış bir öykü olan Romeo ve Juliet’i çağdaş bir yorumla sahneleyen Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ oyuncuları büyük alkış aldı.

Oyunu izleyen ünlü isimler sosyal medyadan hem tiyatroyu sahneleyen oyuncuları hem de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i kutlayan paylaşımlarda bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.