Hava Durumu

Ronaldo, kadro dışı kaldı

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Santos, ABD'li bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Cristiano Ronaldo'yu kadro dışı bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2018 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ronaldo, kadro dışı kaldı

Dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Ünlü futbolcunun 2009 yılında Amerikalı Kathryn Mayorga'ya Las Vegas'taki bir otelin odasında tecavüz ettiği iddia edilmiş, Ronaldo bu iddiaları kesin bir dille reddedilmişti.

MİLLİ TAKIMDA KADRO DIŞI BIRAKILDI

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, hakkındaki iddialar nedeniyle Cristiano Ronaldo'nun kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Santos, "Kasım'da oynanacak maçlarda da kadroda olmayacak. Bu karar, Ronaldo, federasyon ve kendisinin fikriyle alındı. Bu ve önümüzdeki ay bizimle olmayacak. Ronaldo'nun hakkındaki suçlamalardan temizlenip tekrar milli takım için oynayacağını umuyorum." ifadelerini kullandı.

154 MAÇTA 85 GOLÜ VAR

Kariyerinin sonuna yaklaşan futbolcu, ülkesinin en popüler futbolcusu olarak biliniyor.

Portekiz Milli Takımında 154 kez sahaya çıkan Cristiano Ronaldo, 85 golle tüm zamanların en skorer futbolcusu olarak göze çarpıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.