Hava Durumu

Röntgende ortaya çıktı! Midelerinde 317 prezervatif içinde...

Atatürk Havalimanı'nda yapılan uyuşturucu operasyonunda, yabancı uyruklu 3 kişinin midelerinde 317 prezervatif içinde 3 kilo 490 gram esrar ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Röntgende ortaya çıktı! Midelerinde 317 prezervatif içinde...
İstanbulUyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Afrika ülkelerinden elde edilen uyuşturucu maddelerin Türkiye'ye getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri, 13 Kasım Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda risk analizi yöntemiyle yaptığı çalışmalarda Afrika ülkelerinden gelen E.B. (19), A.K.Ç. (39) ve A.K. (34) Atatürk Havalimanı'nda gözaltına aldı. 

317 PREZERVATİF İÇİNDE 3 KİLO 490 GRAM ESRAR

Polis ekipleri, uyuşturucu taşıdığından şüphelendiği yabancı uyruklu 3 kişinin üzerinde yapılan aramalarda bir şey bulamadı. Bunun üzerine şüphelilerin, uyuşturucu maddeyi kapsül halinde yutmuş olabileceğini değerlendirerek E.B., A.K.Ç. ve A.K.'yi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede sindirim sistemi röntgen filmi ile kontrol edilen 3 şüphelinin içinde uyuşturucu olan toplam 317 kapsül halinde içinde 3 kilo 490 gram esrar bulunan prezervatif yuttukları ortaya çıktı.



UYUŞTURUCU MADDELERİ GETİRTEN VE ÇIKMASINI SAĞLAYAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklu E.B., A.K.Ç. ve A.K.'nin uyuşturucu maddeleri teslim edeceği M.G.(35), E.A.(41) ve uyuşturucu maddeleri mideden çıkartmak için gerekli ilaçları temin eden A.B.Ö.(24), S.H.T.(25) isimli şüpheliler de yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 50 paket müshil ilacı, 1 tabanca ve 15 mermi ele geçirildi.



3'Ü YABANCI 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 3'ü yabancı uyruklu toplam 7 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi polis kameraları tarafından görüntülendi. 7 şüpheli çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.