Hava Durumu

Rothschild'ten dikkat çeken mesaj: Erdoğan, Trump'ı yıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, "Türkiye ile anlaşmaya vardık" açıklamasını yaptı. Alınan kararlar Erdoğan ve Türkiye'nin zaferi olarak yorumlanırken, Rothschild ailesinin üyesi David Rothschild ise konuyla ilgili, "Erdoğan, Trump'ı yıktı." ifadelerini kulandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2019 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2019 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rothschild'ten dikkat çeken mesaj: Erdoğan, Trump'ı yıktı

Barış Pınarı Harekatı sonrası Türkiye ile ABD anlaşmaya vardı. Küresel finans anlamında dünyadaki pastanın büyük dilimini elinde tuttuğu belirtilen Rothschild ailesinin fertlerinden David Rothschild, Türkiye ve ABD'nin anlaşmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Erdoğan Trump'ı yıktı" ifadeleriyle dikkat çekti.

"İSTEDİKLERİMİZİ ALDIK"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ile ABD arasındaki anlaşmayla ilişkin, "Bugünkü müzakerelerde Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliği sonucunda istediklerimizi aldık. YPG'nin ağır silahlarının toplanması, mevzilerinin ve tahkimatlarının imha edilmesi hususlarında mutabakat sağladık. PKK/YPG'nin 120 saat içinde çıkması için Barış Pınarı Operasyonuna ara vereceğiz, bu bir ateşkes değildir. Ancak terör unsurlarının çıkmasından sonra operasyonu durdurmamız söz konusu olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

"ERDOĞAN TRUMP'I YIKTI"

Türkiye ile ABD arasındaki anlaşmanını detaylarını ortaya çıkmasının ardından David Rothschild konuyla ilgili "Erdoğan Trump'ı yıktı." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.