Hava Durumu

Rus devinin gözü Türkiye pazarında

Rusya'nın en büyük internet şirketlerinden Mail.ru Group ile Turkcell arasında, Türkiye'deki internet hizmetlerinde muhtemel iş birliğine yönelik görüşmelere başlandığı bildirildi. Grubun bünyesinde Rusya'nın en büyük sosyal medya siteleri VKontakte, Odnoklassniki ve Moy Mir de yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rus devinin gözü Türkiye pazarında

Mail.ru Group tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'deki sosyal medya ve e-posta hizmetleri özelinde, internet sektöründe olası iş birliğine yönelik Turkcell ile görüşmelere başlandığı belirtildi.

YÜKSEK POTANSİYEL

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mail.ru Group Üst Yöneticisi Boris Dobrodeyev, dünyanın en büyük telekomünikasyon firmalarından Turkcell ile başarılı bir stratejik ortaklık geliştirmek istediklerini vurgulayarak, "E-posta servisimiz, Turkcell'in dijital hizmetlerine yönelik ekosistemini güçlendirebilir. Yüksek bir potansiyeli olduğunu düşündüğümüz sosyal ağlarımızın da Turkcell gibi yerel ve güçlü bir ortakla, Türkiye'de büyük bir sosyal platforma dönüşebileceğini düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YENİ ADIMLAR

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise Rus iletişim ve eğlence hizmetleri devlerinden Mail.ru Group ile görüşmelere başlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, "Bu adım, küresel dijital çözümler sunmak için uluslararası iş birliği çerçevesinde yeni adımlar geliştirmemize yardımcı olacaktır." dedi.

Rusya'nın en büyük sosyal medya siteleri VKontakte, Odnoklassniki ve Moy Mir'in sahibi olan Mail.ru Group, aynı zamanda dijital oyun, anlık mesajlaşma uygulamaları gibi farklı alanlarda da hizmet veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.