Hava Durumu

Rus güzel, babasının kimliğini sır gibi saklıyor

​Moskovalı Olya Abramovich, Instagram fotoğrafları sayesinde adını herkese duyurdu. Sonra da modellik yapmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rus güzel, babasının kimliğini sır gibi saklıyor
Son birkaç yıldır elinde cep telefonu aynaya bakarak kendi fotoğrafını çeken gençleri her yerde görmeye alışmışsınızdır. Belki hepsi aynı şeyi yapıyor ama aralarından bazıları bu sayede şöhrete ve bir miktar da servete kavuşuyor. Olya Abramovich de işte bunlardan biri. Üstelik o yaptığı paylaşımlarla olay yaratıp bu sayede adını daha geniş kitlelere de duyurdu.

Moskovalı Olya Abramovich, Instagram fotoğrafları sayesinde adını herkese duyurdu. Sonra da modellik yapmaya başladı.Ama bu arada paylaştığı pozları aşırı şekilde kışkırtıcı bulundu. Böylece Abramovich, Instagram'ın en çok tartışılan ünlülerinden biri haline geldi.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA YAPTI

Olya Abramovich, kendisine yöneltilen tüm eleştirilere Facebook sayfasından yanıt verdi.

Genç kız "Eğer benden rahatsız oluyorsanız, arkadaş listenizden silin, takip etmeyi bırakın. Hepimizin gurur duymamız gereken bedenleri var. Eğer size daha önce görmediğiniz bir şey gösteriyorsam bu utanç verici bir durum değil. Bu sanatsal bir özgürlük" diye yanıt verdi.

Olya Abramovich, bu tepkisiyle takipçilerini de artırdı. Onunla ilgili net olarak bilinmeyen kendisinin de "söylenti" olarak kalmasını istediği bir şey daha var.

Soyadından ötürü herkes onu ünlü milyarder Roman Abramovich'in akrabası sanıyor. Genç kız ise bu iddiaları ne doğruluyor ne de yalanlıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.