Hava Durumu

Rus güzeller yeni yıllı Türkiye'de denize girerek kutladı

Rusya'da yaşayan 3'ü üniversite öğrencisi, diğeri İngilizce öğretmeni 4 kız arkadaş, yılbaşı tatilini geçirmek için Antalya'nın Kemer ilçesine geldi. Hava sıcaklığının 19 dereceyi bulduğu Kemer'de denize giren Ruslar, güzellikleriyle dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rus güzeller yeni yıllı Türkiye'de denize girerek kutladı

Rusya'da yaşayan ve 2015 yılında Kemer'de düzenlenen 'Club Aura Güzellik Yarışması'nın birincisi üniversite öğrencisi Regina Minacheva (22), 2016 yılında 'Miss Kemer International Güzellik Yarışması'na katılan üniversite öğrencisi Ekaterina Dyakonova (21), kısa süre yaptığı modelliğin ardından İngilizce öğretmeni olan Daria Balabanova (24) ile ülkesinde modellik yapan üniversite öğrencisi Larisa Batchaeva (21), yılbaşı tatili için Kemer'e geldi. İlçeye bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde konaklayan 4 arkadaş, denize girerek, yeni yılı kutladı.

Rus kızlar, ülkelerindeki hava sıcaklığı eksi 20 dereceyken, Kemer'de 19 derece sıcaklıkta denize girip, eğlendi. Bolca fotoğraf çektirip, sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından paylaşan kızlar, güzellikleriyle de göze çarptı. Kızlar, hep birlikte Rusça, İngilizce ve Türkçe yeni yılı da kutladı.

Regina Minacheva, "Rusya'da şu anda hava sıcaklığı eksi 20 derece. Türkiye'de ise hava sıcak ve 19 derece. Bizim için çok güzel hava" dedi.

FOTOĞRAFLAR iÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.