Hava Durumu

Rusya'da büyük şok

Geçtiğimiz gün Uluslar Ligi'nde karşılaştığımız rakibimizin ilk golünü atan Denis Cheryshev'in babası Dmitry, "Oğlum, gelişim hormonu kullandı" dedi. Rusya Anti-Doping Ajansı hemen soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rusya'da büyük şok

İNGİLİZLERE KONUŞTU

2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan ve oynadığı maçlarda bütün rakiplerine fiziksel olarak büyük üstünlük sağlayan Rusya Milli Takımı'nda flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımızın karşılaştığı ve 2-1 yenildiği maçta ilk golü atan Denis Cheryshev'in babası Dmitry Cheryshev, İngiliz basınına itiraf dolu açıklamalarda bulundu. Dmitry oğlu Denis'in Dünya Kupası'ndan önce doping kullandığını söyledi.

BÜYÜK CEZALAR BEKLİYOR

İngiliz basınında yer alan açıklamalarda Dmitry Cheryshev, "Oğlum, gelişim hormonu kullandı" dedi. Rusya Anti-Doing Ajansı ise, konu hakkında acil olarak toplandı ve soruşturma başlattı. Türkiye maçında da Rusya'nın ilk golünü atan Cheryshev'in doping yaptığı tespit edilirse ciddi bir ceza ile karşı karşıya gelecek. Ayrıca bu durum Rusya Milli Takımı'na da yansıyacak ve öncelikle Dünya Kupası'ndaki başarısı silinecek, ardından da UEFA Uluslar Ligi'nden ihraç edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.