Hava Durumu

Rusya'da kazanacağız

Türkiye Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Bosna Hersek önünde iyi sinyaller aldık. Hedeflerimiz doğrultusunda Rusya karşılaşmasını kazanmalıyız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rusya'da kazanacağız

"ERTUĞRUL İÇİN MUTLUYUM"

Mircea Lucescu, Bosna-Hersek ile 0-0 berabere kaldıkları mücadelenin ardından bu maçın kendilerine çok yardımcı olduğunu, genç oyuncuları daha yakından görebildiklerini söyledi. Rumen çalıştırıcı, "Rusya karşılaşmasından önce bizim için çok iyi maç oldu.. Bence iki ekibin de güçleri eşit seviyedeydi. Bence iki takım arasındaki tek fark rakibin oyuncuları 5 yıldır birbirleriyle oynuyor ve kendi takımlarında da sürekli süre alıyor. Bu tip maçlar bu oyuncular için iyi deneyim oluyor. Ben gençler için bugün sonuca bakmadan risk aldım. Onların geleceği için çok önemliydi. Ertuğrul, Berkay, Mert için çok mutluyum. Bunlar Türk milli takımının geleceğini inşa edeceğimiz gençler" diye konuştu

"GOLLER ATMALIYIZ"

Rusya'ya kazanmak için gideceklerini ifade eden Lucescu, "Bence Rusya maçı Bosna maçıyla hemen hemen aynı seviyede bir maç. Gücümüzü bilerek gidiyoruz. Bu maçın bize çok önemi ve yardımı oldu. İlk maçta iyi oynadık ve oyunun da hakimiydik ama az gol attık. Cengiz ve Hakan'dan gol atmalarını, ceza sahasında daha öldürücü olmalarını bekliyorum. Defanstan gol bekleyemem, önde oynayan onlar. Tabii sadece onlar değil önde kim oynuyorsa gol pozisyonlarını değerlendirmeliler. Cenk kendi takımında şimdilik az oynuyor ama mental olarak hazır olması lazım. Biz Rusya'ya kazanmak için gidiyoruz. Ben ekibimden mutluyum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.