Hava Durumu

Rusya'dan ABD'ye yaptırım cevabı!

Rusya Dışişleri Bakanı Zaharova, ABD'nin yeni yaptırımlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Seçimler daha gelmedi, ama yaptırımlar hazır. Neden mi? Zira bu ABD'de seçim öncesi ajitasyon için önemli bir faktör." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2018 20:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2018 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rusya'dan ABD'ye yaptırım cevabı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlarının ardından Rusya'dan konuya ilişkin cevap gecikmedi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin ajitasyon yaptığını iddia etti.

ABD SEÇİMLER ÖNCESİ RUSYA'YA YENİ YAPTIRIMLAR UYGULAYABİLİR

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin kasımda yapılacak seçimlere 'müdahale edebileceği gerekçesiyle' Rusya'ya yaptırım uygulamaya hazır olduğu haberlerini değerlendirdi. Zaharova, Washington'ın yaptırımları seçimler öncesinde ajitasyon aracı olarak kullandığını ifade etti.

"SEÇİMLER DAHA GELMEDİ AMA YAPTIRIMLAR HAZIR"

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Ashley Ford, gelecek seçimlere müdahale gerekçesiyle Rusya'ya yaptırım uygulamaya hazır olduklarını açıkladı.

Konuyla ilgili Facebook'tan açıklama yapan Zaharova "Seçimler daha gelmedi, ama yaptırımlar hazır. Neden mi? Zira bu ABD'de seçim öncesi ajitasyon için önemli bir faktör" ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.