Hava Durumu

Rüya gibi günler yaşıyorum

Bursaspor’un altyapısında gösterdiği performans ile birçok Avrupa takımının gözdesi olan Enes Ünal, hayalinin Atatürk Stadyumu’nda oynamak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2013 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2013 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rüya gibi günler yaşıyorum

Yeşil-beyazlı ekibin U16 takımında forma giyen, çıktığı resmi maçlarda attığı 250’yi aşkın gol ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken genç oyuncu Enes Ünal, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Futbola babasının sayesinde başladığını ifade eden genç oyuncu, “Futbol ilk zamanlar eğlence olarak geçiyordu. Büyüdükçe hedefler arttı. Hedeflere göre çalışmalar başladı. İyi tepkiler geliyor. Gol vuruşu çalışmalarım devam ediyor. Onlar geride kaldı. Önümde yeni bir basamak var. A takım ile antrenmanlara çıkıyorum ve burası çok ciddi bir yer. Onunda farkında olup, çok çalışmam gerekiyor. O sayfayı geride bıraktık” dedi.

”ÖZLÜCE’YE İLK ÇAĞRILDIĞIMDA HEYECANLANDIM”

A takım ile birlikte antrenmanlara çıkması için Özlüce’ye ilk çağrıldığında heyecanlandığını ifade eden Ünal, “Bursa’da Bursaspor ile büyümüşsün, küçük yaştan itibaren stadına girmişsin, hep hayalinde Bursaspor’da oynamak olmuş. Senelerdir Batalla’yı, Serdar Aziz’i izliyorsun, buraya gelince çok büyük bir heyecan oluyor. Sahaya çıktığında da çokta farklarının olmadığını görüyorsun. Bize de sadece çok çalışıp, onların seviyesine gelmek kalıyor” diye konuştu.

”RÜYA GİBİ GÜNLER YAŞIYORUM”

Rüya gibi günler yaşadığını belirten Enes, ”Antrenmanlarda onları izlemeye çalışıyorum. Koşularda, topu alışlarında, Pinto’nun gol vuruşlarında hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Yorgunluk oluyor. 16 yaşındasın ve daha tam olarak futbolcu değilsin. O yüzden kendini bir şey görmene gerek yok. Sınıfta okuduğum arkadaşlarımda benim gibi bir insan. Pek kompleksim yok. Çok çalışıp, inşallah taraftarları utandırmadan Bursaspor forması ile hizmet ederim” şeklinde konuştu.

”HEDEFİM ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OYNAMAK”

Küçükken idol olarak Zidane’ı gördüğünü vurgulayan Ünal, “Ibrahimovic’ten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bursaspor’da ise, Pinto’dan, Batalla’dan, Ömer ağabeyin profesyonelliğinden, Serdar ağabeyin hırçınlığından kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum. Hedefim Şampiyonlar Ligi’nde oynamak. A Milli Takım forması giymek. Bunlar büyük başarılar. İlk önce futbolcu olmam lazım” dedi.

”İYİ KARAKTERLİ OLARAK HATIRLANMAK İSTERİM”

'Futbolu bıraktığın gün nasıl hatırlanmak istersin?' sorusuna ise genç oyuncu, “Futbolu çok iyi olmazsa da, karakterli, kişilikli birisi olarak hatırlanmak isterim. Her şey gelip geçiyor ama insanlar kişilikleri ve karakterleri ile hatırlanıyor. Ben de iyi karakterli biri olarak hatırlanmak isterim” cevabını verdi.

HAYALİM ATATÜRK STADYUMU’NDA OYNAMAK”

Atatürk Stadyumu’nda oynamanın çocukluk hayali olduğunu ifade eden Enes Ünal, “İnşallah imzayı atıp, statta oynamak nasip olur. Yıkılma durumu var. Timsah Arena’da olabilir ama Atatürk Stadyumu benim için hep ayrı olmuştur. Küçüklükten beri orayı görüyorsun ve oranın hayali ile büyüyorsun. İnşallah nasip olur” dedi.
Eksik yönlerini de değerlendiren Ünal, “Hava topunu, ters ayağımı, forvete özgü şeyleri geliştirmem gerekiyor. Daha çabuk olabilirim. Bunlarda zamanla olacak şeyler” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.