Hava Durumu

Rüyada gibiyim

Bursaspor'un genç gol makinesi Enes Ünal, “A takıma çıktığım zaman çok heyecanlandım. Devamlı çalışmalıyım. Avrupa'da ismin çıkması güzel ancak kafam karışmamalı. Benim adıma en doğru kararı babam verecektir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2013 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2013 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rüyada gibiyim

Bursaspor'un genç futbolcusu Enes Ünal, henüz tam anlamıyla futbolcu olmadığını ve kendisini rüyada gibi hissettiğini söyledi. Bursaspor TV'ye konuşan Enes, “Sürekli tebrik alıyorum. A takımla çalışmak heyecan verici. Çok ciddi bir yer. Devamlı çalışmam gerektiğinin farkındayım. Özlüce'ye ilk geldiğimde heyecanlandım. Bursaspor'da büyümüşsün ve Batalla'yla Serdar Aziz'le çalışıyorsun. Rüya gibi” dedi.
 

TEK HAYALİM İMZAYI ATIP…
Henüz 16 yaşında olduğunu ve tam anlamıyla futbolcu olmadığını dile gerine Enes Ünal şöyle devam etti: “Kendimi bir şey görmüyorum. Ben herkes gibiyim. Zamanı var. Avrupa'da adımın çıkmasından mutlu oluyorum. Ama daha futbol olduğumu söyleyemeyiz. Kafam karışmamalı. Benim işim sahada. Benim için en doğru kararı babam verecektir”. Enes ayrıca tek hayalinin imzayı atıp Atatürk Stadı'nda sahaya çıkabilmek olduğunu dile getirdi.

Enes’e kal çağrısı

Enes Ünal, dün amatör spor kulüplerinden Yahşibeyspor'un lokalinin açılış törenine katıldı. Enes açılış kurdelesini Bursaspor Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz, U-16 takımı antrenörü Yılmaz Burul, Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç ve kulüp başkanı Sertan Altındiş ile birlikte kesti. Açılışa gelen taraftarlar genç krampona sevgi gösterilerinde bulurken, "Seni Bursaspor forması ile Atatürk Stadı'nda görmek istiyoruz. Bursaspor'u bırakma" diye çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.