Hava Durumu

Saadet Partisi'nden 'Adalet Yürüyüşü' açıklaması

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın Maltepe'de yapacakları mitinge Saadet Partisi'nin de katılacağı yönündeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını açlıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2017 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2017 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saadet Partisi'nden 'Adalet Yürüyüşü' açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9 Temmuz'da Maltepe'de yapacağı mitinge Saadet Partisi'nin katılacağını da açıklamıştı.

SAADET PARTİSİ AÇIKLAMAYI YALANLADI

Ancak Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın'dan CAnpolat'a jet yalanlama geldi. Aydın, Canpolat'ın Maltepe'de yapacakları mitinge Saadet Partisi'nin de katılacağı yönündeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

"BU KONUDA ALINMIŞ BİR KARAR YOK"

Aydın yazılı açıklamasında, şunları kaydetti:

"Bugün bazı basın yayın organlarında CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın, Maltepe'de yapacakları mitingle ilgili olarak 'Mitinge Saadet Partiside katılacak' şeklinde bir açıklaması olduğu görülüyor. Bu açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Saadet Partimizin söz konusu mitinge katılım konusunda alınmış bir kararı ve herhangi bir açıklaması olmamıştır.

Konuyla ilgili Genel Merkezimizin açıklamaları dışında herhangi bir beyana itibar edilmemesi hususunda gerek basının, gerekse kamuoyunun hassasiyeti önemlidir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.