Hava Durumu

Sabriye, Kim Milyoner İster'e damgasını vurdu!

Survivor yarışmasındaki performansıyla adından söz ettiren Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programına damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sabriye, Kim Milyoner İster'e damgasını vurdu!

Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına katıldı.

"KOLAY SORMUŞSUNUZ CANIM"

Şengül, kendine has tarzıyla programa damgasını vurdu. Şengül yarışma sırasındaki heyecanlı halleriyle güldürdü. Soruları bilemeyince "Çok da kolay sorular sormuşsunuz canım" diyerek herkesi güldürdü. Sabriye, Murat Yıldırım ayağa kalkınca ne yapacağını bilemeyip "Ayağa mı kalkayım" diyerek kalkmak istemediğini de söyledi.

"YARDIM EDİN"

Sabriye, Zeki Müren sorusunda da çok zorlandı. İki seçenek arasında kalan Sabriye "Yardım edin" diyerek yarışmadan çekilmek istemediğini söyledi. Sabriye, Murat Yıldırım'ın 'hiçbir maçta geri çekilmediniz mi" sorusuna da "Ne çekileceğim" diyerek tepki gösterdi. Sabriye soruyu bilmediği halde geri çekilmeyerek ve bu duruma verdiği tepkilerle herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Ancak Sabriye soruya yanıt vermedi ve yarışmadan çekildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.