Hava Durumu

Saburtalo ile rövanş zamanı

UEFA Gençler Ligi'nde boy gösteren Bursaspor, 1. Tur ikinci maçında Gürcistan temsilcisiyle deplasmanda karşılaşacak. David Petriashvili Stadyumu'ndaki rövanş saat 19.00'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saburtalo ile rövanş zamanı

İlk maçta rakibine boyun eğen genç Timsahlar'ın bugün oynanacak maçı kazanmaktan başka şansı yok.

HAKEM MOLDOVA'DAN

Ülkemizi UEFA Gençler Ligi'nde temsil eden Bursaspor U19 Takımı, bugün 1. Tur rövanş maçında Gürcistan'ın FC Saburtalo ekibine konuk olacak. Başkent Tiflis'teki David Petriashvili Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Moldova Futbol Federasyonu'ndan Dumitri Muntean yönetecek. Dumitri Muntean'ın yardımcılıklarını ise yine Moldova Futbol Federasyonu'ndan Veaceslav Sivaciov ile Sergiu Besliu yapacak olurken 4. hakem olarak da Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan Irakli Kvirikashvili görev alacak.

GALİBİYET ŞART

Geçtiğimiz sezon U-19 Yaş Ligi'nde Türkiye Şampiyonu olarak turnuvaya katılmaya hak kazanan Bursaspor, Saburtalo'ya ilk karşılaşmada 1-0 mağlup olmuştu. Yeşil Beyazlılar Timsah Arena'da oynanan karşılaşmada konuk ekibin 26. dakikada Tsotne Kapanadze'nin golüne engel olamamış ve ardından kurduğu baskıda da golü bulamamıştı. Gürcistan'da oynanacak rövanşta Yeşil Beyazlılar her türlü mağlubiyette organizasyona 1. Tur'da veda edecek. Bursaspor rakibini 1-0 yenmesi halinde maç uzayacak olurken 2 ve daha farklı tüm skorlarda Timsah tur atlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.