Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saçlarını boyamak istedi hayatı kabusa döndü

29 yaşındaki Kirsty Weston isimli kadın, saçlarının rengini değiştirmeye karar verdi. Kahverengi olan saçlarının rengini değiştirmek isteyen Weston, başına sürdüğü açıcı yüzünden kal kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saçlarını boyamak istedi hayatı kabusa döndü

İngiltere'nin St. Albans şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Kirsty Weston, saçlarının rengini değiştirmeye karar verdi. Kahverengi olan saçlarını unicorn saç rengine boyamak istedi.

İngiliz The Sun gazetesine göre; önce saçlarını açmak için 5 sterline (yaklaşık 24 lira) aldığı beyazlatıcıyı saçlarına uyguladı. Yaptığı bu uygulama, üç haftasını hastanede geçirmesine sebep oldu.

Kirsty, bu yılın ocak ayında satın aldığı toz ağartıcıyı, paketin içerdiği talimatlara göre uyguladığını iddia etti. Ancak ürünün, paketin içine dahil edilmeyen ve ayrı olarak satın alınması gereken peroksit ile karıştırılması gerekiyordu. Peroksiti aldıktan sonra yama testi yapmayan Kirsty Weston, karışımı saçlarına sürdükten 15 dakika sonra kafa derisinde yanma hissetmeye başladı. Adeta saçlarından yanık kokusu geldiğini söyleyen talihsiz kadın acının çok dayanılmaz olduğunu, başının dönmeye başladığını ve bayılmak üzere olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.