Hava Durumu

Sadece Şenol Güneş başardı... Deneme sırası Le Guen'de

Bursaspor, Akhisar Belediyespor'u ligde sadece iki kez devirirken, bu galibiyetleri Şenol Güneş elde etti. Yeşil Beyazlı takımda görev yapan 5 teknik adamın ise yüzü gülmedi. Timsah'ın başında Akhisar'a karşı mücadele eden Hikmet Karaman, Christoph Daum, Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu ve Mutlu Topçu, galibiyet sevinci yaşayamadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sadece Şenol Güneş başardı... Deneme sırası Le Guen'de

Kimler geldi, kimler geçti, Akhisar'a diş geçiremedi

SADECE GÜNEŞ

Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Bur-saspor'da nefesler tutuldu. Akhi- sar'a karşı bir türlü şansı tutmayan Yeşil Beyazlı takımda hedef mutlak galibiyet. Ege temsilcisini ligde sadece 2 kez mağlup eden ve bunu sadece Şenol Güneş'le başarabilen Bursaspor'da 5 teknik adam galibiyet sevinci yaşayamadı.

5 HOCA KAZANAMADI

Rakibi ile ligde 10 kez karşılaşan ve sadece 2 kez kazanan Bursaspor'da Hikmet Karaman, Christoph Daum, Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu ve Mutlu Topçu, Akhisar Beledilespor'u yenemedi. Alman çalıştırıcı Daum sadece Türkiye Kupası'nda 1 kez Ege temsilcisini devirmeyi başardı. Bursaspor'daki bu şanssızlığı Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen'in bitirmesi hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.