Hava Durumu

Sağlam'dan, Altepe'ye veda ziyareti

Bursaspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ilk veda ziyaretini Bursaspor'a gerek tesisleşme, gerekse maddi olarak önemli katkılar sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2013 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2013 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam'dan, Altepe'ye veda ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'dan istifasının ardından ilk veda ziyaretine çıkan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı tarihi belediye binasında ağırladı. Sağlam, Bursa'da görev yaptığı 4 yıllık süre içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin önemli desteğini gördüğünü söyledi. Bursa'da 4 yıl içinde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Sağlam, "Önceki gün Vakıfköy'e gittim. Milli Takım Hocalarıyla bir araya geldik.16 yaş Milli Takıma Bursa'dan 9 futbolcu gitmiş. Bu önemli bir başarı. Yine onlara Vakıfköy Tesisleri'nde yaşanan dönüşüm sürecini anlattım, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bu işte ne kadar emeği olduğunu söyledim. Her dönemde yanımızda oldunuz, bize güç verdiniz. Bu nedenle teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Bursa'da görev yaptığı süre içinde güzel ilişkiler oluştuğunu ve zedelenmemesi gereken bağlar kurulduğunu kaydeden Sağlam, "Şimdi bana gönül koyuyorlar ama bu bağın zedelenmemesi adına böyle bir karar aldım. Tekrar bir araya geldiğimizde ilişkiyi sıfırdan başlatmaktansa güzel bir yerden başlamak daha doğru olur. Ben 37 yaşında Beşiktaş'a antrenör oldum. 1,5 yıl sonra kendi isteğimle ayrıldım. Çünkü o gün için saygınlığım zedeleniyord. Ama o ayrılış, Türk futbol tarihinde belki bir daha yaşayamayacağım güzel bir başarının başlangıcı oldu. Bursaspor'da şampiyonluğu yaşadık. Bu gidişin de bir hayrı olacağına inanıyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, Bursasporlular için Ertuğrul Sağlam'ın yerinin bir başka olduğunu söyledi. Bursaspor'un bir havası olduğunu, ancak Ertuğrul Sağlam ile birlikte daha fazla Türkiye gündemine geldiğini ifade eden Başkan Altepe, "Bursaspor tarihinde ilk defa şampiyonluğu yaşadı. Bunu yaşatan teknik ekibin başında siz vardınız. Sizinle birlikte tarihi bir olay gerçekleşti. Ben tüm Bursasporlular adına size şükranlarımı sunuyorum. Bursalıların gönüllerinde ayrı bir yeriniz olduğunu bilin. Ancak şartlar değişebiliyor, inşallah değişik gelişmeler yaşanabilir. Güzel günler yaşadık. Bursa'da güzel bir hava oluştu. Şampiyonlukla Türkiye'nin her yerinde timsah yürüyüşü yapıldı. Daha önemli görevlere geleceğine inanıyorum. Kararınız sizin ve aileniz için hayırlı olsun" dedi.

Başkan Altepe, Bursa hatırası olarak Sağlam'a Bursa bıçağı hediye ederken, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala da Kent Konseyi flamasını Sağlam'a verdi.

 

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.