Hava Durumu

Sağlam'ı solladı

Bursaspor'un tecrübeli teknik adamı, göreve geldiği günden bu yana 7 galibiyet aldı. Yeşil Beyazlılar'ın tarih yazan çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam, bu sezon 19 haftada 6 galibiyet almıştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam'ı solladı

Son 10 haftada topladığı 21 puanla ilk üç yarışına giren Bursaspor'da Hikmet Karaman, galibiyet sayısında Ertuğrul Sağlam'ı geçti. 19 haftalık periyotta genç çalıştırıcı, 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 27 puan toplamıştı. 4-1'lik İstanbul BŞB. mağlubiyetinin ardından istifa eden Sağlam'ın ardından 1 lig maçında Ersel Uzgur görev almış ve Galatasaray ile oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

10 MAÇTA 7 GALİBİYET

Karabük mücadelesiyle göreve başlayan Hikmet Karaman, ilk dönemlerde camia tarafından pek benimsenmese de alınan galibiyetlerle ve altyapıya verdiği önemle kısa sürede kendini sevdirmeyi başardı. Tecrübeli çalıştırıcı döneminde oynanan 10 maçta Bursaspor 7 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Karaman kalan 4 karşılaşmada 6 puan daha alırsa, Ertuğrul Sağlam döneminde kazanılan 27 puanı yakalayacak.

Önce bize imza atsın sonra Avrupa’ya gider

Enes Ünal'ın imzayı atarak, Bursaspor'da oynaması gerektiğini söyleyen Hikmet Karaman, "Enes, imzayı atsın, profesyonel olsun. Statü uygunsa hemen kadroya alalım. Babası Mesut arkadaşımız da bıraksın Avrupa'yı. Arda Galatasaray'dan gitti Avrupa'ya. Avrupa'ya buradan da gider. Burası kokladığı yer. Real Madrid, Chelsea isterse o zaman yolunu açarız" dedi. (Tolgay ATAOKAY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.