Hava Durumu

Sağlam: Moral oldu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçında alınan farklı galibiyeti değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2012 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2012 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam: Moral oldu

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu rövanş maçında sahasında ağırladığı KuPs Kupio’yu farklı mağlup ederek tur atlayan yeşil-beyazlılarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kaldıkları yerden devam ettiklerini belirterek, “Her fırsatta dile getiriyoruz. Hedeflerimiz içinde Avrupa Ligi’ndeki tecrübelerimizi başarıya dönüştürmek vardı. Bu hedefe ulaşmamız için bu turu geçmemiz gerekiyordu. Turu geçmenin bir artısı da yeni başlayacak lig öncesi moral kazandırmasıydı. İyi bir oyunla ve taraftarlarımızın desteğiyle maçı geçtik.

Play-off turu hedeflerimiz için önemliydi. Yarında güzel bir kura çekerek UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz. Taraftarımızın maç öncesi oluşturduğu atmosfer ile istediğimiz golleri ilk yarıda yakaladık. Taraftarlarımıza da rahat bir maç izlettik. Sonradan bulduğumuz gol işin kaymağı oldu. Bizim adımıza alt yapıdan oyuncuları takıma adapte edebilmenin mücadelesi açısından Ozan Tufan’ın golü de başlangıç oldu. Taraftarlarımızla bu sezon ilk kez buluştuk ve bu buluşma güzel gerçekleşti. İnşallah bundan sonraki ilk maç olan lig maçımız açısından da bu galibiyet moral olur. Gelecek açısından kaldığımız yerden devam edeceğimizi herkese gösterdik” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma öncesindeki kulüp içerisindeki eleştiri ortamının gerçeği yansıtmadığını gördüklerini ifade eden Sağlam, “İnsanların bizi eleştirecek bir durumunun da olmadığını gördük. Bu takım yıllarca bu kulübün tarihine geçecek başarılar ortaya koydu. Eleştiriler gerçeği yansıtmıyor. Taraftarımızda takımına sahip çıkarak bunu gösterdi. Demek ki eleştiri iddiaları da gerçeği yansıtmıyor” dedi.

PEKONEN: "BURSASPOR KALİTESİNİ ORTAYA KOYDU"

Bursapor’un UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu rövanş maçında farklı geçtiği rakibi KuPs Kuopio’nun Teknik Direktörü Esa Pekonen ise Bursaspor’un kalitesini ortaya koyduğunu söyledi. Pekonen, yaptığı açıklamada, “Maç benim için çok uzundu bu yüzden kısa konuşacağım. Baştanda söylemiştim biz küçük bir takımız. İlk maçta da Bursaspor iyi oynadı ama biz şanslıydık. Buraya kadar gelmemiz bizim için başarıydı. Futbolcularımı iyi mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Skor farklı oldu ama Bursaspor’un iyi bir takım olduğunu gördük. Korkmadan oynadık ama kalite ortadaydı sonucunda böyle oldu” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.