Hava Durumu

Sağlam ölümsüzleşecek

Bursa'da 28 amatör spor kulübüne eşofman ve malzeme dağıtımı yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ertuğrul Sağlam Spor tesislerinin önümüzdeki günlerde temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam ölümsüzleşecek
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 28 amatör spor kulübüne eşofman ve malzeme dağıttı. Türk sporunun altyapısını güçlendirmek için hayata geçirilen projeyle birlikte bugüne kadar 65 spor kulübünün yüzü güldü. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dikkaldırım Spor Salonu'nda düzenlenen törenle 28 amatör spor kulübüne eşofman ve spor malzemesi dağıttı. Törene genç sporcuların yanı sıra Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar katıldı.

Bursa'daki belediyelerin spor kulüplerine destek veren öncü belediyeler olduğunu söyleyen Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin de gerek spor tesisleri gerekse kulüplerin alt yapısına verdiği destekle alanda önemli adımlar attığını belirtti. Bugüne kadar 65 spor kulübüne destek sağladıklarını belirten Başkan Dündar, "Spora yaptığımız yatırım geleceğe yatırım demektir. Bizler bu bilinçle gençlerimiz iyi şartlarda en iyi hizmeti alsın diye her geçen gün yeni tesislerle spora ve gençliğimize yatırım yapıyoruz" dedi.


ERTUĞRUL SAĞLAM SPOR TESİSİ


Hizmetlerin göstermelik olmadığını kaydeden Dündar, Bursaspor'u Türkiye Kupası'nda finale taşıyan Ertuğrul Sağlam'ın isminin yaşatılacağı spor tesisinin temelini önümüzdeki günlerde atacaklarını söyledi. Dündar, "Tesislerimizin her biri ciddi birer yatırım. Önümüzdeki günlerde Karaman Mahallesi'nde Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nin temelini atacağız ve bizi şampiyonluğa taşıyan değerli hocamızın adını yaşatacağız. Standardı yüksek Bursa'ya yakışır bir tesis olacak. Tenis ve sporun merkezi olacak olan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi, geleceğin şampiyonlarına ev sahipliği yapacak" diye konuştu.

Genç sporculara seslenen Dündar, "Gençlerimiz başarılı olsun istiyoruz. Sadece Bursa'da değil Türkiye'ye ve dünyaya kendilerini ispatlasınlar başarılarıyla bayrağımızı gururla dalgalandırsınlar diye uğraşıyoruz. İşte tüm bu çalışmalarımız sizler için" ifadelerini kullandı.

Dündar'a spora ve sporculara katkılarından dolayı Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar da teşekkür etti.

Genç sporcularla tek tek ilgilenen Dündar, spor kulüplerinin temsilcilerine ve sporculara da eşofman ve malzemelerini kendi elleriyle takdim etti.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.