Hava Durumu

Sağlam turdan emin

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0 mağlup oldukları KuPs Kupio maçının ardından yaptığı açıklamada ikinci maçta taraftarında desteği ile turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2012 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2012 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam turdan emin

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turunda deplasmanda Finlandiya ekibi KuPs Kupio’ya 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın rövanşına daha iyi hazırlanıp turu geçecek olan taraf olduklarını inandıklarını belirterek, “Öncelikle rakibimizi tebrik etmek istiyorum. Kendileri açısından çok önemli bir galibiyet elde ettiler. İkinci maçada bizden daha avantajlı çıkacaklar. Öne geçecek pozisyonlar bulduk. Final paslarını iyi değerlendirseydik gol de bulabilirdik. İlk yarının son dakikasındaki rakibin girdiği pozisyon ve gol pozisyonu bizim için sıkıntılı pozisyonlardı. Bundan sonra yapacağımız iş, ikinci maça iyi hazırlanıp bize gereken sonucu almak. Kolay olmayacak. Ama bu maçtan gerekli dersleri çıkartarak ikinci maçta istediğimiz sonucu alabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Turu geçmenin kolay olmayacağının altını çizen Sağlam, “Dönem dönem bireysel anlamda oyunda disiplinden uzaklaştık. Ön tarafta biraz daha üretken olmamız gerekiyordu. Sezon başı fiziksel olarak da üstüne koymalıyız. İkinci maçta taraftarımızın desteği ile turu geçeceğimize inanıyorum. Kolay olmayacak ama inşallah geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.