Hava Durumu

Sağlığın kalbi Nilüfer'de atıyor

Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, 25 Ocak'ta resmi olarak hizmete açılan sağlık üssünün 6 günlük performansını Bursa Hakimiyet'e değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 07:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 07:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlığın kalbi Nilüfer'de atıyor

HABER I Burcu SEKMEN I

İLK GÜNDEN HAREKETLİ

Nilüfer'de açılan Medicana Bursa Hastanesi'nin, Medicana Sağlık Grubu'nun 13'üncü ve en büyük tesisis olduğunu kaydeden Necip Kozalı, "Günlük 250-300 hastaya bakıyoruz ve yine günlük ortalama 10 ameliyat gerçekleştirdik. Şu anda yoğun bakımda yatan 4 hastamız var. Açıldığımız ilk gün Alparslan Hüseyin bebeğin doğumuna da imza attık. Multidisipliner entegre bir çalışma sistemimiz olduğu için her şey beklentinin üzerinde hayata geçiyor" dedi.

HER BRANŞTA SGK ANLAŞMASI

Medicana Bursa Hastanesi'ni Nilüfer'in kalbi olarak adlandıran Necip Kozalı, "Bursa'ya sağlık sektöründe yepyeni bir vizyon getirdik. Gerek teknoloji, gerekse hekim kadromuzla ezber bozacağız, iddialıyız. Birçok ailenin ani ihtiyaç duyduğu çocuk polikliniğimiz 7/24 hizmet veriyor. Özel hastaneler içerisinde bizi öne çıkaran diğer hizmetimiz de her branşta SGK ile anlaşmamızın bulunması. Medicana olarak herkesin sağlığında hak ettiği hizmeti almasını diliyoruz" diye konuştu.

BURSA'NIN EN BÜYÜĞÜ

Bursa'da çok güzel karşılandıklarını ve geri dönüşlerin oldukça olumlu olduğunu da ifade eden Kozalı, adım adım hayata geçirdikleri hizmet takvimini de, "Medicana Bursa sadece kendi sağlık grubu bünyesinde lider değil. 42 bin metrekare alanı ile Güney Marmara ve Bursa'nın en büyük hastanesiyiz. Kısa süre içerisinde onkoloji bölümlerimiz de devreye girecek ve 2018'in ikinci yarısında kemik iliği transferimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz" diye açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.