Hava Durumu

Sağlıklı dişler için düzenli doktor kontrolü şart

Hastalarına üst düzey otelcilik anlayışı ile hizmet veren VM Medical Park Bursa Hastanesi, diş hekimliği branşı ile ilgili her türlü güncel tedaviyi 3 polikliniğiyle uygulamaya başladı. 

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2016 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2016 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlıklı dişler için düzenli doktor kontrolü şart
Şık dizaynı, hasta yatış odaları ve otelcilik hizmetleri en büyük ayrıcalıklarından biri olarak dikkat çeken VM Medical Park Bursa Hastanesi, diş tedavisindeki implant cerrahisi, diş beyazlatma, protez gibi birçok diş sağlığı branşında da hizmet vermeye başladı. VM Medical Park Bursa Hastanesi Diş Hekimi Yasin Bulut ise, insanların düzenli olarak diş hekimi kontrolünden geçmeye korktuğunu söyledi. Bulut, “Türkiye’de ağrı ve çürük olmadan diş hekimine başvuran kişi sayısı oldukça düşük. Oysa ağız ve diş sağlığı için düzenli kontroller olmazda olmazlardandır” dedi.

Dişlerin beslenmenin yanı sıra, estetik ve fonasyon gibi birçok işlevi olduğunu ifade eden Bulut, “Ağız ve diş sağlığı yaşam standartlarımızı belirlemektedir. Sağlıklı dişlere sahip olmak düzgün bir estetik görünümün ilk şartlarındandır. Bunun yanı sıra düzgün beslenmek için de sağlıklı dişlere sahip olmak gerekmektedir. Günümüzde birçok hasta bu şikayetlerle diş hekimine başvurmaktadır. Dişlerindeki çürük, renklenme ya da pozisyon anormalliklerinden dolayı dış görünüşün bozulmasından şikayetçi olan hastalar olduğu gibi, çürük, ağrı, diş eksikliğine bağlı beslenme bozukluğundan şikayetçi olan pek çok hasta diş hekimlerine başvurmaktadır. Günümüzde teknoloji ile birlikte gelişen tedavi yöntemleriyle bu gibi şikayetlerin tedavisi mümkündür. Ama biz diş hekimlerinin tavsiyesi şikayet oluşmadan kökten çözüm bulabilmektir. Bunun için de düzenli diş hekimi kontrolü ve diş hekiminin tavsiyesi doğrultusunda düzenli ağız bakımı şarttır. Biz hastanemiz bünyesinde diş hekimliği branşı ile ilgili her türlü güncel tedaviyi kliniğimizde uyguluyoruz. İmplant cerrahisi, diş beyazlatma, protez gibi tüm tedavilerin yanında ağız hijyen motivasyonu ile de tüm hastalarımıza sağlıklı gülüşler sunmaktayız” diye konuştu.

Soğuk havalarda da hastaların diş hassasiyetiyle ilgili şikayetlerde bulunduğunu ifade eden Bulut, bunun da hafife alınmaması gerektiğini çünkü hassasiyetin soğuktan değil başka sebepten kaynaklanabileceğinin altını çizdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.