Hava Durumu

Sağlıklı Yaşam ve Mutluluk Festivali başladı

Antalya'da düzenlenen Sağlıklı Yaşam ve Mutluluk Festivali, yoga eğitmeni Nurgül Lazenby'in 'sabah yogası' etkinliğiyle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2019 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2019 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlıklı Yaşam ve Mutluluk Festivali başladı

Muratpaşa ilçesindeki bir AVM'de bu yıl ilki gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam ve Mutluluk Festivali'nin ilk etkinliği sabah yogası oldu. Yoga eğitmeni Nurgül Lazenby eşliğindeki etkinliğe ilgi yoğun oldu. Yoganın sağlıklı bir hayat ve mutluluk için gerekli bir öğreti olduğunu ziyaretçilere anlatan Lazenby, daha sonra yoga yaptırdı.

Minderde yaşadığı hazzın ve özgürlüğün anlatılamaz bir duygu olduğunu söyleyen Lazenby, "Yoganın bana verdiği artılar o kadar fazla ki, bunu meslek olarak yapmak, yaşamak ve bu bilgileri insanlara aktarabilmek inanılmaz bir his. Kendinizi tanımak, keşfetmek, daha sabırlı, uyumlu, sevgi dolu, huzurlu olmak ve nefes almak için yoga gerçekten çok önemli bir öğreti. Sağlıklı yaşam ve mutluluk için yogayı artık hayatın her alanına taşımak gerekiyor" dedi.

Sabah yogasının ardından ziyaretçiler festival alanında açılan sağlıklı yaşam stantlarını gezdi, organik ürünlerin tadına baktı, alışveriş yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.