Hava Durumu

Saha içi savaş alanı! Gençlere yakışmadı...

Kartalspor ve Hacıvatspor 17 Yaş Altı takımları arasında oynanan maç sonrasında iki takım oyuncuları ve taraftarı arasında saha içine kadar giren büyük bir kavga çıktı. Mücadeleye ve fair-play'e gölge düştü. Olaylar sürerken kavgaya müdahale edecek hiçbir görevlinin tesiste bulunmaması da büyük tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saha içi savaş alanı! Gençlere yakışmadı...

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

BİR ANDA GERİLDİ

Dün Atıcılar-2 Sahası'nda Kartalspor ve Hacıvatspor 17 Yaş Altı takımları arasında oynanan karşılaşmanın sonunda ortalık karıştı. 80 dakika boyunca gayet normal şekilde seyreden ve Kartalspor'un Hacıvatspor'u Barış Coşkun, Ahmet Serdar ve Metehan Oktay'ın ayağından bulduğu gollerle 3-0'lık skorla yendiği karşılaşmanın ardında bir anda ortalık gerildi. Kartalspor taraftarları ile Hacıvatsporlu oyuncular arasında başlayan sözlü atışma sahaya kadar yansıdı ve bu dakikadan sonra yumruklar ve sopalar havalarda uçuştu.

SANKİ SAVAŞ ALANI !

Sözlü sataşmanın ardından sahaya giren yaklaşık 30 Kartalspor taraftarı, bir anda Hacıvatsporlu oyunculara saldırmaya başladı. Bu kavgaya antrenörler ve tesis görevlilerinin de katılmasının ardından bir anda ortalık savaş alanına döndü. Soyunma odalarına kadar taşan kavga güçlükle sona erdirildi. Tüm bu olaylar devam ederken sahada güvenliği sağlayacak hiç bir görevlinin olmayışı dikkat çekerken maçın akıbeti önümüzdeki günlerde karşılaşmanın hakeminin yazacağı rapora göre şekillenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.