Hava Durumu

Sahaya çıkın çatır çatır oynayın

Pazar günü sahasında Yeni Orduspor'u ağırlayacak Yeşil Bursa'nın idmanında takıma konuşan Başkan Öztürk, "40 haftadır bu takımda agresiflik göremiyorum. Hırsınızı sahaya yansıtın. Yenilseniz bile çıkın sahaya çatır çatır top oynayın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sahaya çıkın çatır çatır oynayın

Haber/Tolga Öztaş

AGRESİFLİK GÖREMİYORUM

Bursaspor'un TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa'nın dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki antrenmanını Başkan Cem Öztürk ziyaret etti. Yöneticiler İhsan Arslan ve Murat Arslan ile antrenman öncesi takımı etrafına toplayan Başkan Öztürk, "Göreve geldiğimden bu yana yaklaşık 40 maç oynandı. Ben hırslı biriyim. Burası da Bursaspor ile aynıdır. Burası Bursaspor'un pilot takımıdır. Benim artık gerçekten yüreğim yanıyor. Takımda agresiflik göremiyorum. Yenilebiliriz ancak hırsınızı ortaya koyun ve yenilsek bile çıkın çatır çatır mücadelenizi edin" dedi.

PROFESYONEL DAVRANIN

Pazar günü oynanacak Yeni Orduspor maçıyla birlikte takımın bir çıkışa geçeceğine inandığını belirten Başkan Cem Öztürk, "Gerçekten herkes bize imreniyor. Çok efendi ve çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımsınız. Ancak Yeni Orduspor maçını kazanmamız ve yükselişe geçmemiz gerekiyor. Bursaspor'a yakışan yerlerde olmalıyız" derken Yeşil Bursa'nın sportif direktörü Murat Şengül ise, "Ortada iyi olmayan bir durum var. Ancak herkesin profesyonel oyuncu gibi düşünmesi ve davranması gerekiyor. Zaten bu şekilde yaşamaya başlayıp, çıkıp futbolunuzu oynadığı-nızda puanlar kendiliğinden gelecektir" diye konuştu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.