Hava Durumu

Şahin: "İnegöllüler kaliteli su içecek"

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöllülerin yakında memba suyu kalitesinde su içeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şahin: "İnegöllüler kaliteli su içecek"

Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Siyasetin millete hizmet için yapılacağını vurgulayan Hüseyin Şahin, "Millet, taleplerini en iyi kimin karşılayacağına bakar. Birçok seçenek çıkar önüne. 2002 yılından beri yüzde 34 ile başlayan bizi tercih etme oranı en son 1 Kasım seçimlerinde yüzde 49,5 seviyelerine geldi. 2019 seçimlerinde artık hedef yüzde 50 artı bir kişinin oyunu alabilmektir ve ben bu konuda çok müsterihim. Milletimiz bizden yana kararını vermekten yana tereddüt etmeyecektir" şeklinde konuştu.

Siyasetin insan biriktirme sanatı olduğuna işaret eden Şahin, "Ne kadar insan tanırsanız siyasette o kadar başarılı olursunuz. Alanınızı daraltırsanız kendinizi köreltirsiniz. Bu odada oturarak siyaset yapamazsınız. Bu odada gelir, çay kahve içersiniz, sonra gidersiniz. Siyaset bu odadan çıktıktan sonra başlıyor. İnegöl'ün bütün mahallelerinde 255 bin insanın sizden beklentileri var, çözüm istediği meseleler var" dedi.

Yapımı devam eden Hocaköy Barajı ile ilgili de açıklama yapan Şahin, "İnegöl'de şişelerde satılan sudan daha kaliteli bir suyu inşallah 2-2,5 sene sonra aziz milletimizin hizmetine sunacağız. Bundan daha büyük bir hizmet olabilir mi? Bundan daha büyük faydalı bir şey olabilir mi? Size güvenenleri, sizden talepleri olanların taleplerine cevap vermiş olacaksınız" diye konuştu.
Erken seçim olacak mı?

"Erken seçim olacak mı" sorusuna cevap veren Milletvekili Hüseyin Şahin "Kendisini göreve getiren aziz milletin verdiği görev süresini sonuna kadar kullanmış bir partiyiz. Bir tek 2007 yılında cumhurbaşkanımızın seçilememesi ile ilgili mecliste çıkan krizden sonra başbakanımız erken seçim kararı alarak, milletimizin takdirine başvuralım demiştir. Bundan başka AK Parti erken seçim sürecini hiçbir zaman işletmemiştir. Güçlü bir iktidar var, gündemde yapacak çok işimiz var. Seçmene ve vatandaşlarımıza vaat ettiklerimiz var.

Bunları yerine getirebilmek için, milletin kaynaklarını milletin lehine kullanmamız ve kullandırmamız gerekiyor. Türkiye'nin içinde bulunduğu jeopolitik mevkiin zaman diliminde lehimize dönmesi için çok ciddi kararlar alıyoruz. Milletin bize verdiği hizmet etme süresini sonuna kadar kullanma düşüncesindeyiz. 1 Kasım'da seçim vaatlerinde bulunmuştuk. Bunların birçoğunu peyderpey yerine getirmiştik . Şimdi de ekonominin büyümesi ile ilgili Türkiye'nin refah seviyesinin yükselmesi ile alakalı çok ciddi çalışmalarımız var. Kalan 2 yıllık çalışma süresinde de bu konuda reform çapında değişiklikler yapacağız. Bir yandan da 2019 yılında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişteki mevzuat uygun uyum yasalarını çıkartmamız gerekiyor. Benim kendi öngörüm o ki, 15 Temmuz 2018'de

Türkiye'nin iktidarına ve istikrarına balta vurmak isteyenlerin ikinci kez lanetlendiği bir yıldönümü olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.