Hava Durumu

Sahinkaya'da start verildi

TÜRKSAT'ın öğrencilere yönelik tüm Türkiye'de vereceği 'Güvenli İnternet Kullanımı' seminerlerinin ilki Bursa'da Özel Şahinkaya Koleji'nde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sahinkaya'da start verildi

HABER I Ayşegül SEVER I

TÜRKSAT İl Müdürü Serkan Bircan, TÜRKSAT Tanıtım ve Pazarlama Sorumlu Yöneticisi Orhan Samast, Bilgi Teknolojileri Danışmanı Zafer Beydere, Akilane Stratejik Danışmanlık ve Yönetim CEO'su Selim Çavuş'un katıldığı seminer, Şahinkaya Koleji Merkez Kampusu'nda gerçekleşti. Özel Şahinkaya öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı seminere, Vali İzzetin Küçük'ün eşi Ayşe Küçük de katıldı.

İNTERNET UYARISI
Seminer öncesi güvenli internet kullanımı hakkında açıklama yapan Bilgi Teknolojileri Danışmanı Zafer Beydere, Türkiye'nin büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğunu ifade etti. Beydere, bilinçlendirme çalışmalarına Bursa'dan start verdikleri içi mutlu olduklarını söylerken aileleri de çocuklarının internet kullanımı konusunda uyardı. Çocuklara internetten güvenli olmadığını ve her an tehlikeye açık olunduğunun altını çizen Beydere, bu tür çalışmaların devamının geleceği duyurusunu da yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.