Hava Durumu

Sahte estetikçiye tahliye

DANA'da kendisini 'medikal estetik uzmanı doktor' olarak tanıtıp, aralarında hemşire Merve Keleş'in de olduğu 4 kişiye dudak dolgusu yaparak hastanelik ettiği öne sürülen 34 yaşındaki Soner Gülnar, 3 suçtan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemece tahliye edildi. Gülnaz, başka suçtan kesinleşmiş hapis cezası olduğu için cezaevinde kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sahte estetikçiye tahliye

İddiaya göre Soner Gülnaz, kendisini 'doktor' olarak tanıtarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hemşire, 22 yaşındaki Merve Keleş, 30 yaşındaki Z.U., alnına botoks işlemi yapılan 33 yaşındaki Güllü Sel ile ve eşi 39 yaşındaki Celal Sel'e dudak dolgusu yaptı. Yapılan işlem sonrası 3 kadın hastanelik olurken Soner Gülnaz şikayet üzerine başlatılan soruşturma sonunda tutuklandı.

3 AYRI DAVA AÇILDI

Soner Gülnaz hakkında ilk olarak Adana 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ne 'Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'a Muhalefet' suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Soner Gülnaz, bu suçtan yargılandığı ilk duruşmada pişman olduğunu söyleyerek mağdurların zararlarını karşılayacağını söyledi. Tutukluluk halinin devamına karar verilen Gülnaz hakkında 'Dolandırıcılık' ve 'Taksirle yaralama' suçlarından da 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ne 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 3 dava birleştirilirken Gülnaz hakkında istenen toplam hapis cezası 17 yıla ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.