Hava Durumu

Sahte içki yine can aldı!

Kırklareli'nin Vize ilçesinde, sahte içkiden zehirlenen Soner Tolukan'ın ardından Tayfun Yatkın da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yatkın'ın ölümüyle Kırklareli'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2020 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2020 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sahte içki yine can aldı!

Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde balıkçılık yapan Soner Dolukan, Tayfun Yakın ile M.B. ve T.A., önceki akşam saatlerinde alkol aldı. İddiaya göre, el yapımı sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan 4 kişi, yakınlarınca Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan 4 kişi, Tekirdağ ve Kırklareli'deki hastanelere götürülerek, tedaviye alındı. Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen 4 kişiden durumu ağır olan Soner Tolukan, dün akşam saatlerinde, Tayfun Yatkın ise bugün hayatını kaybetti. Diğer 2 kişinin ise hastanelerde tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde dün hayatını kaybeden Derya Altan'ın ardından Soner Tolukan ve Tayfun Yatkının da ölümleriyle, Kırklareli'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.