Hava Durumu

Sahte polis kimliği ile suikast iddiası

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in öldürülmesiyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2015 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2015 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sahte polis kimliği ile suikast iddiası
Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin, Aralık ayında  Nişantaşı’nda koruması ile birlikte öldürülmüştü. İstanbul Organize Şube polis kısa sürede tetikçileri yakalarken azmettirici olduğu iddia edilen Yakup Saral’ın yurt kaçtığı tespit edilmişti. Vedat Şahin’in öldürüldüğü sırada yurt ışında olan ağabeyi Sedat Şahin Türkiye’ye gelerek kardeşinin cenazesine katılmıştı. Sedat Şahin’in intikam yemini etmesiyle polis iki grubu da yakın takibe aldı.

 Bakırköy’de pusu

İki taraf arasındaki husumeti takip eden polis, yaptığı istihbari çalışma sonucunda Şahinler grubundan iki kişinin Bakırköy’de silahlı saldırı yapacağı bilgisine ulaştı. Geçtiğimiz ay Bakırköy İncirli’de bir otomobil içerisinde bekleyen iki kişi takibe alındı. Araç içerisindeki kişilerin hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine otomobile baskın yapıldı. Araçtaki kişilerin Sedat Şahin’in adamları oldukları tespit edilirken üzerlerinde iki tabanca ele geçirildi. Pusu kuran şüphelilerin uzun zamandır otomobilde bekledikleri, dikkat çekmemek için tuvalet ihtiyaçlarını pet şişeler kullanarak giderdikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin beklediği cadde üzerinde Sarallar grubu ile bağlantılı bir kişinin olduğu belirlendi.
 
Polis kılığında saldırı
 
Yapılan çalışmalar sonucunda intikam yemini eden Sedat Şahin’in Sarallar grubuna yönelik bir ölüm listesi hazırladığını ve uzun namlulu silahlar temin ettikleri öne sürüldü. Polis, Sedat Şahin’in birçok adamının sürekli yer değiştirmesi üzerine operasyon için düğmeye bastı. İstanbul ve Samsun’da yapılan eşzamanlı baskınlarda Sedat Şahin’in kardeşi N.Ş., oğlu E.Ş, ve yeğeni  Ş.Ş.’nin aralarında bulunduğu 21 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların yapılan ev ve üst aramalarında sahte polis kimlikleri, çelik yelekler, tabanca ve uzun namlulu silahlar ele geçirildi.  İki grup arasındaki husumetin tekrar alevlenmesinin ardından polis mafya olarak tabir edilen suç örgütlerini yakın takibe aldı. Yeraltı dünyasında bilinen gruplar hakkında bilgi topladığı öğrenilen polisin yeni operasyonlar yapması bekleniyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.