Hava Durumu

Sakho mu Lima mı?

Samet Aybaba sakatlığı tam olarak geçmeyen Diafra Sakho hakkındaki kararını maç saati verecek. Bogdan Stancu'nun yokluğunda Umut Nayir ve Ali Akman'ın Sakho'nun boşluğunu dolduramama ihtimaline karşı ibre Allano Lima'ya döndü.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sakho mu Lima mı?

DURUMU TAM DÜZELMEDİ

Bursaspor'da Trabzonspor'a karşı forvet hattında kimin sahaya çıkacağı belirsizliğini koruyor. Yeşil Beyazlılar'da sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Diafra Sakho'nun durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Teknik direktör Samet Aybaba deneyimli golcüyü taktik provada denerken, Senegalli futbolcunun performansını tam olarak sahaya yansıtamaması kafaları karıştırdı. Sağlık heyeti ve oyuncuyla yapılacak son toplantı neticesinde Sakho'nun Trabzonspor'a karşı forma giyip giymemesine karar verilecek, oynaması halinde ise gelecek adına taşıdığı sakatlık riski değerlendirilecek.

'KENDİNİ HAZIR TUT' EMRİ

Teknik direktör Samet Aybaba'nın forvet için elinde çok alternatif bulunmuyor. Bogdan Stancu'nun iki hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla eldeki diğer iki forvetin durumu masaya yatırıldı. Umut Nayir'in 1461 Trabzon'a karşı gol atmasına rağmen performans bakımından geçerli not alamaması, 16 yaşındaki Ali Akman'ın da tecrübe eksikliği Trabzon deplasmanında oynama ihtimalini zayıflattı. Rakiplerine karşı kontratak futbol benimseyecek Yeşil Beyazlılar'da Samet Aybaba Allano Lima üzerine yoğunlaştı. Lima'yı tek forvet olarak düşünen Aybaba'nın Brezilyalı futbolcuya 'Kendini hazır tut' dediği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.