Hava Durumu

Sakho: Yazık oldu!

İki maçta iki gol atan, attığı bir gol de VAR kararıyla iptal edilen Senegalli futbolcu, "Pozisyonda çizgide olduğumu düşünüyorum. Golün iptal edilmesi yazık oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sakho: Yazık oldu!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

POZİSYONDA ÇİZGİDEYDİM

Bursaspor formasıyla ilk golünü Beşiktaş maçında ilk isabetli şutunda ağlara gönderen Difara Sakho geleneği Rize'de de bozmadı. Tecrübeli futbolcu Çaykur Rizespor maçında da ilk isabetli şutunda ağları havalandırırken, iki maç üst üste gol atma başarısını gösterdi. VAR kararıyla iptal edilen jeneriklik golüyle ilgili maç sonrası değerlendirmede bulunan Sakho, "İkinci attığım golün de VAR tarafından iptal edilmesi de yazık oldu. Pozisyonda çizgide olduğumu düşünüyorum. Pozisyonu inceleyemedim. Ama VAR ofsayt diyorsa ofsayttır" dedi.

BENİM İŞİM GOL ATMAK

Bursaspor'a gol atmak ve takıma faydalı iş yapmak için geldiğini belirten Diafra Sakho, "Benim işim gol atmak ve ben bunun için buradayım" diye konuştu. Senegalli futbolcu maçı da değerlendirerek, "Bence golden önce de maça iyi başlamıştık ama golden sonra da biraz geri çekildik. Maçın kontrolünü elimize almak için de sıkıntılar yaşadık. Oynadığım iki maçta üç puan alamamamız kötü oldu ama cuma günü başka bir maçımız var. Tekrar takımı harekete geçirip daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.