Hava Durumu

Saldırı hazırlığındaki teröristler vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri Siirt ve Hakkari'de düzenlenen hava harekatlarında 10 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Hakkari Valiliği de Alandüzü Nirik Deresi bölgesinde çıkan çatışmada bir teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Silopi'de ise 4 terörist teslim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saldırı hazırlığındaki teröristler vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları düzenledikleri peş peşe hava herekatları ile terör örgütüne ağır darbe vurdu. TSK'dan yapılan açıklamda Siirt'in Eruh ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirlidi. Hakkari kırsalına yapılan hava harekatında ise üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki üç terörist öldürüldü.

4 TERÖRİST TESLİM OLDU

Yine bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan dört terörist ise Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.Silopi'deki operasyonlarda iki el yapımı patlayıcıyı imha eden güvenlik güçleri, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyonda ise bir sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirdi, bir el yapımı patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.

ÇATIŞMADA BİR TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari Valiliği Alandüzü Nirik Deresi bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda bir teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.