Hava Durumu

Saldırıdan yaralı kurtulan Türk vatandaşı dehşet anlarını anlattı!

49 kişinin öldüğü Yeni Zelanda'daki saldırıdan yaralı kurtulan Türk vatandaşı Mustafa Boztaş, "Ölü taklidi yaptık, ancak saldırgan anlayınca bize de sıktı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saldırıdan yaralı kurtulan Türk vatandaşı dehşet anlarını anlattı!

Yeni Zelanda'da 2 camiye yönelik düzenlenen ve 49 kişinin öldüğü İslamofobik terör saldırısından yaralı olarak kurtulan Türk vatandaşı Mustafa Boztaş, terör saldırısında yaşananları anlattı. Boztaş, "Ölü taklidi yaptık, ancak saldırgan anlayınca bize de sıktı" dedi.

PENCEREN KAÇMAYI BAŞARDI

Mustafa Boztaş, Yeni Zelanda'da camileri hedef alan ve 49 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırılardan yaralı kurtulan iki Türk'ten biri... Habertürk'ten Hüseyin Şentürk'ün haberine göre, Boztaş, saldırı sırasında ölü taklidi yaptı ancak saldırgan bunu fark edince Boztaş ve yanındakilere silahla ateş açtı. Bacağından yaralanan Boztaş, bir pencereden kaçmayı başardı.

"ÖLÜ TAKLİDİ YAPTIĞIMIZ ANLAYINCA..."

Boztaş saldırı anını şöyle anlattı; "Cuma namazı için camiye gitmiştim. Hoca vaaz verirken sesleri duyduk. Hepimiz kaçmaya çalıştık, ama en önde kenarda sıkıştık. Bir iki kişi ölü taklidi yaptık, ancak taklit yaptığımızı anlayınca bize de sıktı. Pencereden kaçtık."

Bacağından yaralanan Boztaş, ameliyata alınmayı bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.