Hava Durumu

Samet Aybaba'dan Nielsen açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Danimarkalı Nielsen'in iyi bir futbolcu olduğunu, görüşmelerin olumlu gittiğini açıkladı. Aybaba, Cisse ve Doumbia'nın transferlerinin zor ilerlediğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba'dan Nielsen açıklaması

HER ŞEY OLUMLU GİDİYOR
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Bursa Hakimiyet'e transferle ilgili açıklamada bulundu. Titi'nin ayrılmasından sonra doğan stoper ihtiyacı için çalışmalara başladıklarını belirten Aybaba, İsveç'in Malmö takımında forma giyen Danimarkalı stoper Lasse Nielsen'le ilgilendiklerini, görüşmelerin olumlu gittiğini ve bir noktaya kadar geldiğini söyledi. Samet Aybaba, "Nielsen iyi oyuncu. Sistemimize uyar. Her şey olumlu gidiyor. Gelişmeleri yönetim takip ediyor" dedi.

PRENSİP ANLAŞMASI VAR
Bursaspor yönetiminin de oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı ifade edilirken, bu transferin birkaç gün içinde bitmesi için uğraş verildiği öğrenildi. Samet Aybaba Papiss Cisse ve Seydou Doumbia transferlerinin zor ilerlediğini, oyuncuların yüksek maliyetleri nedeniyle kolay gerçekleşmemesinin de normal olduğunu kaydetti. Samet Aybaba sezon başına kadar transferi bitirmeye çalıştıklarını bu doğrultuda kendisinin de tespit ettikleri bazı oyuncuların maçlarını izleyeceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.