Hava Durumu

Samet Aybaba kadroya almadı, birine bile talip çıkmadı

Bursaspor'da Samet Aybaba'nın isimlerinin üstünü çizdiği futbolcular için yönetimi şu ana kadar arayan olmadı. Yönetim bu futbolcuların maliyetlerinden kurtulmak için her türlü formül üzerinde çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba kadroya almadı, birine bile talip çıkmadı

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

AYBABA İSİMLERİNİN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ
Bursaspor Afyon'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken yönetim kendilerine kulüp bulmaları söylenen futbolculardan gelecek haberi bekliyor. Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör Samet Aybaba sözleşmeyi imzalamasını ardından Jires Kembo, Dzon Delarge, Tomas Necid, Boban Jovic, Vieux Sane ve Sercan Yıldırım'la çalışmayacağını bu oyuncuları şartlar ne olsun kadroya almayacağını açıklamıştı. Ancak geçen süre içinde Bursaspor yönetiminin beklediği gelişme yaşanmadı.

PARALARI ÖDENMEK ZORUNDA
Tomas Necid'in adı Çaykur Rizspor'la, Sercan Yıldırım ve Dzon Delarge'ın adı Erzurumspor'la anıldı. Jires Kembo'un ise takası gündemde. Ancak adı diğer kulüplerle geçmesine karşın Bursaspor yönetimini bu oyuncular için ne arayan oldu, ne de soran. Bu durum Ali Ay yönetiminde endişe yarattı. Oyuncuların takımdan ayrı çalışmalarına rağmen ücretlerinin zamanında yatırılma durumunun bulunması bir an önce bu isimlerle yolların ayrılması zorunluluğunu doğurdu.

Sonunda Sane'ye ulaşıldı
Bursaspor'da beklentileri veremeyen ve son iki sezonu Fransa'nın Auxerre takımında geçiren Vieux Sane'den haber geldi. Kulübe kayıtlı yedi numarasından da kendisine ulaşılamayan Senegalli futbolcuyla irtibat kurulduğu ve kısa süre içinde Bursa'daki çalışmalara katılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.