Hava Durumu

Samet Aybaba marka transfer istedi

Afyon kampında konuşan Samet Aybaba, "Ne yapıp edip baba bir santrfor almamız lazım. Gerekirse 2 milyon Euro verelim. Marka iki isim almamız şart. Yoksa taraftar tribüne gelmez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba marka transfer istedi

ÖN TARAFA 4 OYUNCU LAZIM

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Afyon kampında medya mensuplarıyla yaptığı sohbette önemli konulara değindi. Altay maçından sonra karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunmayan deneyimli teknik adam, takımın durumu hakkında bilgi verdi. Orta saha, savunma ve kalede bir sıkıntıları olmadığını belirten Aybaba, "Savunma ve orta saha iyi. Daha gelecekler de var. Ön tarafa 4 oyuncu lazım. Kenarı hızlı olmayan takım öne gidemez ki. Futbol böyledir. Mbappe'yi görmüyor musunuz? Adam kendisi de uçuyor takımı da uçuruyor" dedi.

GEREKİRSE 2 MİLYON VERELİM

Trabzonsporlu Olcay Şahan'ı maddi sebeplerden dolayı alma şanslarının bulunmadığını dile getiren Aybaba, Yasin Öztekin için de "Yasin iyi futbolcu 700-800 bin Euro verilir. Dışarıdan yabancı oyuncu al kaç tane alabilirsin. Bonservisi yok. Ama Yasin bizim teklifimizi kabul eder mi bilmem" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam santrfor transferinin olmazsa olmazı olduğunun bir kez daha altını çizerek "Ne yapıp edip baba bir santrfor almamız lazım. Gerekirse 2 milyon Euro verelim. Marka iki isim almamız şart. Yoksa taraftar tribüne gelmez" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.