Hava Durumu

Samet Aybaba: Patron benim

Bursaspor ile imzaladığı 3 yıllık anlaşmanın ardından konuşan Samet Aybaba, ilk olarak altyapıya önem vereceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba: Patron benim

Aybaba, "Bursa çok önemli bir futbol şehri. Son 2 yıldır hem saha içi hem de saha dışında yaşananlar hiç yakışmıyor. Elimizden gelen her şeyi ekibimizle birlikte yapmaya çalışacağız. Şehrin dinamiklerinin de bize destek vermesi, hep birlikte hareket etmemiz lazım. Şehir de bize destek verecektir, şehri yönetenler de. Yeniden ayağa kalkmış yeni bir Bursaspor'u tekrar hayata geçireceğiz. Vakıfköy ile ilgili çok çalışacağız. Birinci önceliğim bu. Nokta transferler yapmaya çalışacağız" dedi.

Patron benim
Bursaspor'un sportif kadro içinde spor yazarı Ilgaz Çınar ile anlaşıldığının hatırlatılması üzerine Samet Aybaba bu konuda patronun kendisi olduğunu söyledi. Aybaba, "Bazı isimleri soruyorsunuz sizi de anlıyorum ancak Bursaspor'da teknik organizasyonun sorumlusu benim. Yani isimlere takılmaya gerek yok. Ayrıca ben kimseye farklı bakmıyorum. Eğer bizim sistemimize uyarsa sportif direktör de olur, Ilgaz Çınar da olur. Ancak bizim sistemimize uymazsa eğer bizimle olamaz. O yüzden bu sisteme uyacak şekilde bir yapılanmaya gideceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.