Hava Durumu

Samet Aybaba "Patron benim"

Yeşil Beyazlıların 63 yaşındaki antrenörü, "2 senelik kötü sezon var. İnşallah onları geride bırakacağız ve daha coşkulu bir Bursaspor izleteceğiz. Avusturya kampını ben iptal ettim. Burada teknik konularda patron benim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba "Patron benim"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

Bursaspor'da 2018-2019 sezonu hazırlıklarını dün start alırken, Yeşil Beyazlıların teknik direktörü Samet Aybaba da basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak çalışmalara katılan oyunculara değinen Aybaba, "3 arkadaşımız milli takımda. 1'i yarı izinli. Biz iyi bir takımız. Yeni oyuncularımız, genç oyuncularımız var. Son yaşanan iki senelik kötü sezon söz konusu. Onları geride bıraktık. Daha coşkulu oynayacağız. İnşallah Bursaspor'u eski günlerine döndürmeye çalışacağız. Birlikte hareket etmemiz lazım" diye konuştu.

BURADA KARARLARI BEN ALIRIM

Daha önce 16-28 Temmuz tarihlerinde Avusturya'da yapılacağı açıklanan ancak önceki gün iptal edilen yurtdışı kampı kararını da açıklayan Samet Aybaba, "Avusturya kapmını ben iptal ettim. Mesafelerle ilgili sıkıntılar vardı. Oynayacağımız takımlar da sürekli değişti. Bu tamamen benim aldığım bir karardı. Burada teknik kararları ben alırım. Bundan başka kimsenin haberi yok. Buradaki teknik kararları, oyuncu transferi de dahil hepsini ben alırım. Sadece oyuncu transferinin ekonomisini kulüp yönetir" dedi.

İyi bütçelerle gelmeleri lazım

Deneyimli teknik adam, Dünya Kupası'nda mücadele eden Aziz Behich ve Ekong'un iyi performans sergilediğini belirterek, Aziz için gelen bir resmi teklifin olmadığını söyledi. Samet Aybaba, "İyi bir bütçe ile karşımıza çıkan kulüple konuşuruz. Daha iyisini alırız ya da hazırlarız. Transferlerimizin bir kısmını da mevcut kadromuzun içinden yapacağız. 14 arkadaşımızı içimize aldık. Cevap verenleri oynatmaya çalışacağız" dedi.

5 transfer olacak

Transferin zor olduğunu ifade eden Aybaba, "Herkes Dünya Kupası'ndan sonra görüşülebileceğini söylüyor. 4-5 kaliteli oyuncuyu bu takımın kadrosuna katacağız. Transfer çok acele etmeyelim, hata yapmayalım. En fazla alacağımız oyuncu sayısı 5. Onunla ilgili bütçemiz de belli. O bütçeyle birlikte hareket edip, iyi oyuncuları kadromuza katmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Badji bilmecesi

Konyaspor'un da devreye girdiği Stephane Badji ile ilgili transferin bitme aşamasına geldiğini bildiğini ifade eden Samet Aybaba, "Bakarız, eğer başka bir kulüp ile anlaşırsa biz de başka oyuncu alırız. Yapacak bir şey yok" dedi.

Titi'ye yaptırım!

Titi'nin takıma katılmaması ile ilgili de bilgi veren Aybaba, "Titi biraz gecikmeli gelecek. Titi'nin özel sebebi var ama karşılığı da var tabii ki. Bizim de özel bir sebebimiz olacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.